Bitcoins als betaalmiddel accepteren van klanten

Bitcoinbetalingen aannemen is makkelijk

BitKassa stuurt de ontvangen bitcoins door naar uw wallet. Ook als uw klant via Lightning Network betaalt!

Bitcoins accepteren kan voor betalingen ter plaatse in uw zaak of als u facturen naar uw klanten stuurt kunt u de Bitcoin betaaloptie vermelden (Bitfactuur).
Voor webwinkels hebben we een gebruiksvriendelijke API of enkele Webwinkel plugins

BitKassa voor betalingen in uw zaak

Als u aangemeld bent ontvangt u van ons een link naar uw persoonlijke betaalpagina die u in een willekeurige browser kunt openen op elke smartphone, tablet of computer met internet verbinding. U vult op die pagina het bedrag in euro's in wat uw klant moet betalen en BitKassa genereert op dat moment een QR code die uw klant scant met een wallet op zijn/haar telefoon. Binnen enkele seconden weet u of de betaling is geslaagd en dan ontvangt u ook een bevestiging per e-mail

BitFactuur als uw klant vanuit huis betaalt

BitFactuur is de meest simpele manier om bitcoinbetalingen te kunnen ontvangen. Op uw facturen print u het adres van uw persoonlijke BitFactuur webpagina (eventueel met een Bitcoin sticker). Uw klant vult zelf het bedrag en de omschrijving in en betaalt met bitcoins vanuit huis.
U ontvangt van ons een mail zodra de Bitcoin betaling is bevestigd.

BitKassa API en plugins voor webwinkels

Voor een aantal bekende webshop systemen zijn er kant en klare betaalmodules beschikbaar en voor alle andere platforms kunt u onze gebruiksvriendelijke BitKassa API integreren. Als u bekend bent met programmeren kunt u daarmee vanaf elk platform of website een Bitcoin betaling verwerken.
Bekijk de API documentatie.

De meest simpele manier om bitcoins te sparen

Door bitcoins van uw klanten te accepteren kunt u makkelijk en goedkoop bitcoins sparen, maar BitKassa kan de bitcoins ook rechtstreeks naar uw account op een handelsplatform sturen waar u bitcoins kunt inwisselen.

Als een Bitcoin betaling gestart wordt vanaf BitKassa, BitFactuur of vanuit uw webwinkel wordt het aantal te betalen bitcoins berekend op basis van de actuele gemiddelde bitcoinkoers. De actuele Bitcoin wisselkoers wordt ook getoond in de grafiek op onze homepage.

Van elke succesvolle betaling ontvangt u een e-mail met alle details, zoals het bedrag in euro's en het bedrag in bitcoins.

Geen abonnement of extra apparaat

Om bitcoin betalingen aan te kunnen nemen hoeft u niet te investeren in een apparaat of een betaald abonnement af te sluiten.

Voor verreweg de meeste middelgrote en kleine bedrijven kunnen we onze dienst volledig gratis aanbieden. Heeft u een grotere (web)shop waarvan wij inmiddels door onze ervaring weten dat er meer van onze support en service gevraagd kan worden, dan rekenen we 1% transactiekosten. Uiteraard spreken we dit van te voren af.

Uw bedrijf aanmelden is de eerste stap, uw bedrijfsgegevens worden gecontroleerd en als alles in orde is ontvangt u, afhankelijk van uw keuze, uw persoonlijke BitKassa betaalpagina, BitFactuur link of Webshop API key. Meer heeft u niet nodig. De BitKassa betaalpagina kan elk personeelslid openen op een smartphone, tablet of computer en als u BitFactuur aanbiedt handelt uw klant de betaling zelf af.

Hoe laat ik de Bitcoin gebruikers weten dat ze bij mij bitcoins kunnen uitgeven?

Er zijn speciale "Wij accepteren Bitcoin" stickers voor op uw website of in uw zaak die heel herkenbaar zijn voor Bitcoin gebruikers. Gebruikt u BitFactuur dan kunt u de digitale sticker ook op uw facturen vermelden naast de link van uw BitFactuur betaalpagina.

Om aan de online Bitcoin community kenbaar te maken dat men bij u met bitcoins kan betalen kunt u uw bedrijf gratis aanmelden op BTC Map.
Wij plaatsen veel van onze klanten ook op de kaart van Arnhem Bitcoinstad (zoom uit op de kaart om locaties buiten Arnhem te zien).

Arnhem Bitcoinstad

Is uw bedrijf in Arnhem gevestigd en interessant voor toeristen? Dan kunt u deelnemen aan Arnhem Bitcoinstad
In Arnhem accepteren zeer veel ondernemers bitcoins als betaalmiddel, zoals diverse horeca, winkels, kappers etc. Sommige ondernemers hebben speciaal voor Bitcoin betalers leuke kortingsacties bedacht.

BitKassa en Arnhem Bitcoinstad zijn door dezelfde mensen opgericht. Regelmatig vindt er een Bitcoin Meetup plaats bij één van de ondernemers waar met bitcoins betaald kan worden. Deze meetups zijn altijd vrij toegankelijk en heel informeel. Iedereen is welkom. Wilt u kennis maken met het team van BitKassa dan kunt u ons daar ook treffen. Kom gerust!

Meetups worden aangekondigd op de website van Arnhem Bitcoinstad of word lid van de Arnhem Bitcoinstad Meetup.com groep en krijg vanzelf bericht als er weer een datum gepland is.

Ik ben er klaar voor! Mijn bedrijf aanmelden

 

Helaas, BitKassa is niet beschikbaar in uw land. We bedienen alleen bedrijven uit landen waar de Euro de nationale munteenheid is.
Als u denkt dat we u op een andere manier kunnen helpen, horen we dat natuurlijk graag.
Sorry, BitKassa is not available in your country. BitKassa is currently only available for companies registered in a country that has the euro as its national currency.
If you think that we can help you in any other way, please let us know.
Desafortunadamente, BitKassa non está disponible por su país. Solo podemos ayudar las empresas registradas en países que tienes el euro como moneda nacional.
Si cree que podemos ayudarlo de otra manera, háganoslo saber.
Wat is dit / hoe kom ik aan een bitcoinadres?  
Mijn klanten betalen mij momenteel:
Voorwaarden